Museet tar emot gäster med extra försiktighet med hänsyn till pandemisituationen

Vi har effektiverat skyddsavstånden, beaktar hygienen och tar in ett mycket begränsat antal besökare (max 5 pers/grupp, max 10 personer åt gången). Museet erbjuder ansiktsskydd till besökarna. Vi följer noga situationen och förbehåller rätten till förändringar.

Vi rekommenderar förhandsbokning - på så sätt kan man försäkra sig om att det finns plats under den önskade tidpunkten.

Vi rekommenderar att alla museibesökare använder munskydd.

V1066 watermarked

_________________________________

Mannerheim-museet öppnar åter dörrarna med specialarrangemang f.r.o.m. 26 juni 2020.

Museet har öppet från fredag till söndag kl 11-16. En guidad tur ingår alltid i inträdesavgiften. Förhandsbokning rekommenderas högt. Gruppens maximistorlek är tillsvidare 5 personer per guide. Välkomna!

Vi bjuder Er att delta i vår verksamhet på social media: