Pääkaupunkiseudun turvallisuussuositusta noudattaen museo on suljettu pandemiatilanteen vuoksi 2. joulukuuta 2020 alkaen vuodenvaihteeseen asti.

Museo ottaa hallitusti vastaan vieraita pandemiatilanteen huomioiden

Noudatamme tehostettuja turvavälejä, pidämme huolta hygieniasta ja otamme taloon sisään hyvin rajatun määrän kävijöitä (max. 5 henkeä/ryhmä, max. 10 henkilöä kerrallaan talossa). Museossa on saatavilla kasvomaskeja vierailijoille. Seuraamme tarkasti tilannetta ja pidätämme oikeuden muutoksiin.

Suosittelemme ennakkovarauksen tekemistä – näin voi varmistua siitä, että toivottuna ajankohtana on tilaa.

Suosittelemme kaikille museokävijöille kasvomaskin käyttöä.

V1066 watermarked

Mannerheim-museo avaa jälleen ovensa poikkeusjärjestelyin 26.6.2020 alkaen

Museo on avoinna perjantaista sunnuntaihin klo 11-16. Vierailuun sisältyy aina opastettu kierros. Ryhmän maksimikoko on toistaiseksi 5 henkilöä per opas. Suosittelemme vahvasti etukäteisvarauksen tekemistä. Tervetuloa!

Kutsumme teidät seuraamaan toimintaamme sosiaalisessa mediassa: